Membantu Anda Naikkan SALES Dengan Website Yang Convert

Bayangkan anda mampu ada staf yang jaga website. Tanpa perlu keluar bajet bayar gaji minimum!
Autoplay Video

Hasil Design Saya

Portfolio Lain-lain

"Tuan Husni dah buat macam-macam landing pada kita, SALES pun dah banyak dapat"

Tuan Amirul Mu'min
Founder Socialeap & KiraUntung

"Saya sudah berurusan dengan Cik Husni sejak tahun lepas lagi, bagi beberapa buah projek melibatkan PULUHAN buah website"

Puan Syifa'
Tim Khalifah Media Networks

Web designer yang diyakini oleh syarikat seperti:

Apa Yang Membezakan Saya Dengan Designer Lain?

Ada Pakej PERCUMA

Saya design satu seksyen website anda. Jika anda suka, kita boleh mula projek. Jika sebaliknya, anda boleh guna design itu secara secara percuma.

Ada Pakej Bulanan

Anda fokus buat marketing dan produk, saya urus A-Z hal website seperti design, copywriting serta update content. Lengkap kos domain & hosting.

Design Yang Convert

Tak cukup sekadar ada website, pastinya anda nak dapat sales daripada website. Maka carilah designer yang tahu ilmu CRO seperti saya.

Disokong Data

Setiap keputusan yang dibuat berdasarkan pengalaman saya yang lepas, serta disokong oleh data seperti heatmap & scroll depth.

Anda Ingin SCALE Bisnes Melalui Website, Tapi...

MAHAL, kebanyakan designer caj beribu ringgit. Anda rasa sangsi bayar sebanyak itu untuk hasil yang tak pasti.
Tak tahu GAMEPLAN WEBSITE, selalu orang cerita buat website boleh untung. Tapi masih tak tahu caranya bagaimana.
STAF TAK CUKUP untuk jaga dan update website, nak gajikan pekerja baru macam tak berbaloi pula.
TIADA MASA, pernah cuba untuk belajar hal website. Tapi selalu terhenti akibat sibuk dengan urusan bisnes lain.
MAINTENANCE MAHAL, sekali nak ubah apa-apa di website. Perlu bayar developer selalunya kurang-kurang beratus ringgit.

Inilah Sebab Saya Bangunkan Pakej Website Ini Yang Bolehkan Anda

PUNYAI WEBSITE yang dibangunkan oleh designer berpengalaman tanpa keluar modal awal ribu-ribu.
ADA WEBMASTER yang jadi tukang urus website anda. 5 hari seminggu, 9 pagi hingga 5 petang.
BOLEH MINTA UPDATE atau penambahan di website tanpa hidden charge.
TAK PERLU LECEH nak fikir bila perlu renew bayar domain (nama website) dan hosting website. Kos semua kami cover.
ADA TUKANG FIKIR COPYWRITING & STRATEGI website anda bila prestasi jualan kurang memuaskan.

Dapatkan sesi Google Meet 1-on-1 untuk tentukan pakej yang sesuai buat bisnes anda.

Apa Yang Anda Dapat Dari Pakej Web Bulanan Ini?

LAPAN jobscope yang kami ururskan, dalam satu harga.

This is stuff of the pros, hire this guy. Conversion rate optimisation.

Part of the work that growth strategists do (+looking at data and testing these ideas to confirm they work).

Tengku Syamil
Founder KitaFund

Web Admin

Bernilai RM600 sebulan

  • Renew domain & hosting website
  • Setup funnel website
  • Update content website
  • Hal cybersurity website

Ecommerce

Bernilai RM500 sebulan

  • Setup flow pembelian website
  • Lengkap hingga thank you page
  • Setup & update inventory produk (max 10)
  • Listing di Google My Business
  • Fungsi installment ~jika perlu

Copywriting Website

Bernilai RM500 sebulan

  • Copywriting website
  • Aset Customer Immersion Notes

Automasi Whatsapp

  • Auto Whatsapp customer bila mereka membeli di
    website anda

Report Bulanan

Bernilai RM100 sebulan

  • Report bulanan tentang prestasi website anda, baru senang faham

Design Website

Bernilai RM1000 sebulan

  • Landing page & web design
  • Design poster website
  • Stock photo premium

Search Engine Optimization (SEO)

Bernilai RM300 sebulan

  • Keyword research
  • On-Page SEO

Conversion Rate Optimization (CRO)

Bernilai RM600 sebulan

  • Strategi offer produk
  • Pricing mastery
  • Funnel & upsell (optional)

Semua Ini Bernilai

RM3600 Sebulan

Namun anda hanya perlu bayar RM300 sebulan, sekitar RM10 sehari untuk dapatkan value yang kami tulis di atas.

SAYA NAK TEMPAH WEBSITE

Lebih Fleksibel Dan Kurang Risiko Rugi Berbanding Pakej Designer Lain

Sebagai peniaga mesti nak fleksibiliti, supaya senang kawal untung rugi dan senang tukar strategi bila dah nampak rugi.

Salam, nama saya Husni.

Bila sudah bertahun saya bangunkan website. Saya mula sedar ada satu salah faham yang ramai pemilik bisnes buat.

Ramai sangkakan buat website ini cukup bayar sekali saja, boleh kekalkan content website yang sama untuk tarik pelanggan baru membeli selamanya.

Realitinya, website ini tak ubah seperti kedai fizikal kita. Inventori produk kena selalu update, promosi sentiasa berubah mengikut musim. Semuanya kita lakukan ini untuk dapatkan lebih jualan. Begitu jugalah dengan website.

Ini sebab saya nak bangunkan pakej ini. Lebih berbaloi dan kurang risiko pada pemilik bisnes.
42+

Projek web design yang pernah saya terlibat sejak empat tahun yang lalu.

4375+

Jam masa untuk belajar dan bangunkan website berbeza-beza niche dan produk. 

15+

Pemiliki bisnes yang sudah mendapat manfaat daripada website yang telah saya bangunkan.

Tiada Tempoh Minimum Langganan, Batalkan Saja Bila Perlu

Tiada tempoh minimum berapa bulan langganan, batalkan saja jika pakej ini lagi tidak menguntungkan bisnes anda. Auto Debit pun tak wajib buat.

Pakej Ini Dicipta Untuk Bantu

Bisnes owner yang...

Ingin cuba flow jualan yang berbeza.
Nak scale bisnes ikut jalan ecommerce
Takde tim technical yang boleh urus website.
Nak dapat jualan daripada pelbagai sumber trafik
Tak menang tangan & penat untuk close sales melalui Whatsapp.
Nak didik dan yakinkan lebih audience untuk membeli dengan anda
Nak buat launching yang boleh close sales 4-5 angka dalam masa kurang sejam.

Tiga Pilihan Pakej

Mengikut kesesuaian bajet anda

Saya Nak Tempah Website

Pakej Bulanan 

RM300

Semua hal website A-Z saya urus untuk anda. Boleh minta update dan tambah content baru.
Web design & copywriting
Custom design & stock image 
Tiada tempoh minimum langganan
Percuma hosting & domain website
Admin website anda, 9 pagi - 5 petang

Pakej One-Time 

Dari RM1750

Ansuran sehingga tiga bulan

Sesuai untuk yang perlukan design website sahaja. Siap dalam masa 5 hari bekerja. 
Web design & copywriting
Hosting & domain 1 tahun
Custom design & stock image 

Pakej PERCUMA

Saya design satu seksyen website anda. Jika anda suka, kita boleh mula projek. Jika sebaliknya, anda boleh guna design itu secara secara percuma.

Anda Ada Soalan Seperti Ini?

  • Ada refund tak servis ini?

    Tiada, namun jika anda tidak yakin dengan hasil design saya. Boleh pilih untuk ambil pakej PERCUMA dahulu. Jika anda berpuas hati, kita boleh mulakan kerja website.

    Jika tidak, design itu anda boleh guna secara percuma.

  • Berapa kos tahunan jika saya ambil pakej One-Time

    Kos bergantung banyak kepada harga domain website serta spesifikasi hosting website yang anda inginkan.

    Saya ambil secara umum di sini:

    Kos domain: RM60 – RM120
    Kos hosting: RM200 – RM357.96

    Caj pengurusan: RM100

    Maka kos anggaran tahunan website anda antara RM360 – 577.96

    *Caj pengurusan ialah caj yang saya kenakan untuk khidmat menguruskan pembayaran domain & hosting anda.

    *Jika anda uruskan sendiri hal pembayaran renew hosting & domain ini. Makanya tidak perlu membayar kos caj pengurusan.

  • Pakej website ini sesuai untuk bisnes apa?

    Apa jua bisnes sesuai, saya pecahkan kepada dua jenis bisnes. Satu menjual produk fizikal, satu lagi menjual servis.

    Bagi yang menjual produk fizikal, anda mungkin lebih sesuai untuk ada ecommerce. Sistem web jualan lengkap dari proses jualan, pembelian dan selepas pembelian berjaya dibuat. Matlamat website ini ialah untuk membuat jualan terus kepada pembeli.

    Manakala bagi yang menjalankan bisnes servis, anda mungkin lebih sesuai untuk ada website yang bertindak sebagai lead generator. Sistem web yang menukar orang awam kepada prospect yang berminat untuk menjalankan urusniaga dengan bisnes anda. Kaedah yang sering digunakan untuk mendapatkan lead generator selalunya melalui borang di website.

  • Free domain, maksudnya saya boleh minta mana nama website lah kan?

    Kami mengenakan dua syarat, bagi free domain ini.

    Syarat 1: Nama domain website yang anda minta itu perlulah boleh didapati di pasaran, bukannya sudah dimiliki oleh mana-mana entiti. Contohnya anda ingin pakai domain website Google.com atau Facebook.com, pastinya tidak boleh kerana ianya sudah dimiliki oleh entiti lain.

    Syarat 2: Kos nama domain itu mestilah maksimum RM120 setahun sahaja, selalunya kebiasaan domain .com sekitar RM60 setahun, manakala domain .my boleh mencapai RM120 setahun bagi domain biasa. Selalunya nama domain dengan abjad yang sedikit (3 atau 5 abjad) boleh tinggi harganya. Mampu mencapai ribuan ringgit.

    Jika anda berkeras untuk menggunakan domain yang bernilai lebih daripada RM120 setahun, maka saya akan minta untuk anda cover baki domain itu. Contohnya anda ingin gunakan domain website yang bernilai RM500 setahun, maka baki RM380 itu akan dijelaskan oleh anda.

  • Perlu ke saya langgan dua pakej jika saya ada dua produk yang berbeza?

    Bergantung pada niche produk anda. Sebagai contoh, kedua-dua produk anda ialah niche. Niche kesihatan lutut. Satu jenis ubat sapu, manakala satu lagi knee guard. Maka dalam kes ini niche produk masih sama. Ok saja untuk melanggan satu pakej saja. Dua produk ini dalam satu website yang sama.

    Namun jika produk anda itu berlainan niche. Contohnya ialah satu itu niche ubatan tradisional, satu lagi niche pakaian muslimah. Maka dalam kes ini, digalakkan untuk anda melanggan dua pakej yang berbeza, setiap produk ada websitenya sendiri.

Masih Keliru Tentang Pakej Website Ini?

Tempah sesi Google Meet 1-on-1 atau boleh terus berhubung dengan saya melalui Whatsapp.